Momenteel wordt de eerste verdieping van Museum Haarlem grondig onder handen genomen.
Hier worden voorbereidingen getroffen voor de nieuwe overzichtstentoonstelling Allemaal Haarlemmers.
Die wordt in mei 2020 verwacht.

December 2019

Strak geschilderde muren en nieuw gegoten vloeren. Klaar voor de tentoonstellingsbouwers!

Oktober 2019

De vloeren zijn gestort: tijd voor de plafonds! Eerst het rachelwerk erin, platen erop en: stucen maar!

Verbouwing

Het bouwen kan beginnen! Delen van de vloer worden bijgewerkt met zandcement.

September 2019

De sloop is van start! De bestaande exposities zijn tijdelijk opgeborgen. De wanden, plafonds en vloeren worden gestript.

Slopen van de verlaagde plafonds om te zien wat eronder zit. Een museum wil hoogte, dus hopelijk zit er voldoende hoogte onder.

Hoog plafond
Alle afval wordt netjes gescheiden afgevoerd.

Verbouwing - sloopafval           Verbouwing - sloopafval

Allemaal Haarlemmers

Kun je niet wachten om meer te weten te komen over de nieuwe vaste tentoonstelling in Museum Haarlem?

Op Allemaal Haarlemmers kun je meer lezen.

November 2019

Nog wat naden bijwerken in de vloer en .. de schilders komen langs. Had jij de juiste kleur gekozen?