Haarlem Filmstad – Interview

Schrijver Harry Hosman belicht 100 jaar Haarlemse Filmgeschiedenis.

Met korting naar de film!

Van filmstad naar filmschuur. De Nederlandse film is in Haarlem uitgevonden en nu heeft het museum in samenwerking met de Filmschuur een unieke aanbieding:

Acteurs gevraagd

Vanwege het grote succes van de kinderworkshops filmen en decorbouw bij onze tentoonstelling Haarlem Filmstad, wordt in de laatste week van de zomervakantie nog een extra workshop gegeven.

Het Stomende Monster

Het Stomende Monster toont de geschiedenis van het ontstaan, van de stations en de klachten en loftuitingen van het publiek in die eerste jaren.

Verslag Kinderworkshop Haarlem Filmstad

In het kader van Haarlem Filmstad hebben kinderen tijdens een workshop een film gemaakt over het Beleg van Haarlem.

We zoeken boeken en LP’s

Voor de aankleding van de nieuwe vaste opstelling van het museum willen we een kast plaatsen vol met boeken van Haarlemse schrijvers en LP’s van bandjes of muzikanten uit Zuid-Kennemerland. Heb jij nog een aantal van deze boeken of LP’s? Doneer ze aan het museum!

Bezoek het museum

Groot Heiligland 47, Haarlem