Haarlem schrijft geschiedenis

Geef een plek in het museum cadeau!

Ook tussen alle beroemde Haarlemmers hangen in het museum en onderdeel worden van de geschiedenis van Haarlem? Of vind je dat iemand in je omgeving die eer verdiend? Dat kan! Geef jezelf of iemand in je omgeving een plek op onze verhalenwand cadeau.

Voor wie

Zet je oom, tante, buurvrouw, collega of buurtwerker in het zonnetje en laat zijn/haar levensverhaal professioneel vastleggen. Als kers op de taart ontvangt diegene voor zichzelf ook een als cadeau verpakt exemplaar van de foto en het opgeschreven verhaal.

De verhalenwand

De verhalenwand wordt onderdeel van de nieuw te openen overzichtstentoonstelling Allemaal Haarlemmers en biedt plaats voor 500 verhalen van Haarlemmers.

Cadeau

Dit is daarom een uniek cadeau voor iemand die je dierbaar is of die je speciaal in het zonnetje wil zetten. Dit is daarom een uniek cadeau voor iemand die je dierbaar is of die je speciaal in het zonnetje wil zetten.

Immers de geschiedenis van een stad wordt gemaakt door de inwoners zelf. Museum Haarlem wil juist met verhalen van huidige inwoners de ontwikkelingen van de stad van nu laten zien. 

Groepen en verenigingen

Niet alleen verhalen van mensen komen in aanmerking maar ook van bedrijven, scholen, sportclubs en zangverenigingen.  Niet alleen verhalen van mensen komen in aanmerking maar ook van bedrijven, scholen, sportclubs en zangverenigingen.

En ook belangrijk… je steunt het museum hiermee. Museum Haarlem is een niet structureel gesubsidieerd museum, dat afhankelijk is van giften en sponsoren.

Contact

Groot Heiligland 47
2011 EP Haarlem
Tel. 023-542 24 27
info@museumhaarlem.nl

Openingstijden

Dinsdag t/m zaterdag:
11.00 tot 17.00 uur
Zondag en maandag:
12.00 tot 17.00 uur
(7 dagen per week geopend)
Groepen op afspraak

Volg ons:

Nieuwsbrief