Kerst in het Weeshuis

Zaterdag 9 december is de weeshuiskamer omgetoverd in de kerstsfeer en vertelt de regentes een spannend verhaal over hoe twee muisjes in het weeshuis kerst vieren. Er is warme chocolademelk met kerstkransjes. Ouders en opa’s en oma ’s zijn ook van harte welkom. Aanmelden wordt zeer op prijs gesteld.

Tijd: 15 – 16 uur
Kosten: € 3 p.p.
Toegang: kinderen gratis, volwassenen € 7 of Museumkaart

Cadeautjes voor de feestdagen

In onze museumwinkel zijn de leukste Haarlem cadeaus te vinden voor de feestdagen. Kom gezellig langs om rond te neuzen, we hebben voor ieder wat wils!

Verwacht: Boot en zijn leerlingen

Vanaf februari staat de excentrieke Haarlemse kunstschilder Henri Frédéric Boot (1877-1963) centraal. Zijn werk wordt getoond in de context van zijn omgeving in het vooroorlogse Haarlem. Boot speelde een belangrijke rol in het culturele leven van Haarlem.