Wie wat bewaart, heeft wat

Leerlingen uit groep 5 en 6 mogen voor één keer de directeur van het museum zijn en besluiten of voorwerpen wel of niet in de collectie moeten worden opgenomen.
Hoe werkt het?
De groep wordt in het museum in drie kleinere groepen verdeeld. Afwisselend zijn ze de Junior Selectie Commissie, zien ze de film over de geschiedenis van Haarlem of bezoeken ze een van de tentoonstellingen. Een gevarieerd programma, afgestemd op het niveau van de kinderen.

Doelgroep:
Duur:
Kosten:

groep 5-6
1 uur, van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 11.00 uur.
75 euro per groep (t/m 30 leerlingen), te boeken via de website van Wie Wat Bewaart, Heeft Wat.

Het programma maakt deel uit van het schoolbrede project Wie wat bewaart, heeft wat! maar kan ook los geboekt worden. Na reservering krijgt u het digitale lespakket met voorbereidende en verwerkingsles toegestuurd. Klik hier voor reservering.

foto Friso Westenbroek