Laat u portretteren door een echte kunstenaar

Van 17 november tot 25 november 2018

Laat u portretteren door een echte kunstenaar

Een origineel cadeau voor de feestdagen? Een blijvende herinnering voor later, maar nu eens iets anders dan een foto of selfie? Ga dan voor een prachtig portret van uzelf, uw partner of een van uw kinderen!

Bij Museum Haarlem kunt u zich laten portretteren door beroepskunstenaars van Kunst Zij Ons Doel (KZOD). Zij hebben zich laten inspireren door het werk van Simon de Heer, dat nu in het museum te zien is. Simon de Heer was zelf ook ooit lid van dit kunstenaarsgezelschap.

Praktische informatie
In de weekenden van 17 en 18 november en 24 en 25 november staan de kunstenaars voor u klaar. In één uur tijd heeft u een prachtig portret waar u een leven lang van kunt genieten.

Op de zaterdag kunt u om 11, 12, 13 en 14 uur geschilderd worden. Op de zondag start het portretteren om 12, 13, 14 en 15 uur. Voor 75 euro kunt u zich al laten vereeuwigen. Reserveer tijdig uw plek bij één van de beroepskunstenaars. Meld u of uw kind(eren) direct aan. Stuur een mail met uw voorkeursdatum en tijdstip. Na bevestiging bent u aangemeld.

Kunstenaars
De kunstenaars die u gaan schilderen zijn:
Zaterdag 17 november: Joke Kokkelkoren, Marcel Kooij, Rob Daniels, Femke van der Zee
Zondag 18 november: Anna Fokkema, Mary Admiraal, Joke Kokkelkoren, Barbara Schröder
Zaterdag 24 november: Marjanne Termorshuizen, Joke Kokkelkoren, Marcel Kooij, Anna Fokkema
Zondag 25 november: Lucia Bezemer, Rob Daniels, Mary Admiraal, Sam de Jongh

Klik op een afbeelding voor een grotere weergave