menu
>   Openingstijden      zo/ma 12-17u.      di/za 11-17u.
>   Prijzen      Volwassenen € 7,-      Jongeren t/m 18 jaar en      museumkaart gratis
Groot Heiligland 47 2011 EP  Haarlem 023-542 24 27

Archief Kinderactiviteiten

Voorleesmiddag voor kinderen.
Op zaterdag 3 januari 2015 leest de Haarlemse schrijfster Annemarie Jongbloed voor uit haar nieuwste kinderboek JUF BEUL. Lees verder...

Kinderen maken hun eigen platenhoes in de kinderworkshop "Muziek is feest" op zaterdag 4 en 25 oktober 2014.
  Aan de hand van Kijkjewijzers leren kinderen veel over een tentoonstelling:
  • Vrouwen met lef - Wie was Kenau? Waarom was Judith Leyster zo bijzonder? Leer alles over beroemde Haarlemse heldinnen.
  • Haarlemse Hofleveranciers - loop door de tentoonstelling en kom van alles te weten over bijzoindere Haarlemse winkels. De Kijkjewijzer is hier te zien.

En er zijn Kinderstadswandelingen. Stadswandelingen voor kinderen
  5 januari 2013: Anton Heyboer- kinderworkshop : Lees verder...

Sinterklaas verhalen in het museum 
4 december 2013 14.00 - 15.00 uur: Spannende Sinterklaas-verhalen  in de filmzaal van het museum voor kinderen van 4 t/m 8 jaar. Met pepernoten en warme chocolademelk.


Voor kinderen

In de weeshuiskamer ontdek je hoe weeskinderen vroeger leefden. Je kunt je verkleden als weeskind en met het zintuigenkastje kun je leuke proef-, voel-, ruik- en kijkopdrachten doen samen met je ouders.

Gratis Kijk-je-wijzers bij de balie. Voor kinderen vanaf 7 jaar.

Lees meer

Lezingen en workshops

In aanvulling op de tentoonstellingen organiseert het museum regelmatig lezingen.

Lees meer

Kinderen

Kinderen kunnen zich volop vermaken in het museum.
Voor kinderen vanaf 7 jaar hebben we gratis Kijk-je-wijzers beschikbaar! Haal er gauw een op bij de balie.

ONTDEK DE WEESKAMER - In de weeshuiskamer ontdek je hoe weeskinderen vroeger leefden.

In het zintuigenkastje kun je leuke proef-, voel-, ruik- en kijkopdrachten doen samen met je ouders.

Lees meer

Rondvaart Haarlem Waterproof

Na een rondleiding over de tentoonstelling vaart u met de Waterkoets naar Spaarndam, waar de oudste nog werkende sluizen van Europa worden bekeken en het Gemeenlandshuis van Rijnland.
Daarna keert de boot weer terug naar de stad.

Lees meer

Rondleidingen

Rondleiding Haarlem Waterproof

Elke laatste zondag van de maand organiseert het museum een gratis rondleiding over de tentoonstelling Haarlem Waterproof.

Data:
Aanvang:
Prijs:

31 mei, 28 juni, 26 juli.
14:00 uur
Gratis

Lees meer

Stad van scheepsbouwers en molenaars

Stad van scheepsbouwers en molenaars

Lees meer

Van grachtenwater tot bier

Sinds de middeleeuwen wordt er in Haarlem volop bier gebrouwen. In zijn hoogtijdagen telde de stad 140 brouwerijen. Zij brouwden voor de dorstigen in alle uithoeken van de Lage Landen.
Het geheim? Het sprankelend zuivere duinwater dat via beekjes naar de stad stroomde. En de rivier het Spaarne die een belangrijke verbinding vormde naar steden als Antwerpen en Gent.

Na uw bezoek aan de tentoonstelling Haarlem Waterproof wandelt u met de gratis stadswandeling langs hofjes en door steegjes naar de Jopenkerk. Hier wordt het beroemde Jopenbier gebrouwen. Proost!

Lees meer

Zuiver drinkwater uit de natuur

Vol, zoet en fluweelzacht. Haarlem heeft het lekkerste drinkwater van Nederland. Maar waar komt dat water dan vandaan? Na uw bezoek aan de tentoonstelling Haarlem Waterproof peddelt u vanaf het museum per (eigen) fiets door de duindorpen Bloemendaal en Aerdenhout naar de waterleidingduinen. Hier kunt u met eigen ogen zien hoe door een natuurlijk proces het lekkerste drinkwater wordt gemaakt.

Voor u de stad uit fietst gaat u eerst langs bij Gall & Gall om een fles Haarlems grachtenwater t.w.v. € 15,49 te halen.
Met uw voucher krijgt u 10% korting.

Lees meer

Fruity Marmalade & High Tea

De Haarlemse handel en de bijzondere natuur rondom de stad trekken ook veel kunstenaars aan. Haarlem is tot op de dag van vandaag een schrijvers- en een schildersstad. In de tentoonstelling Fruity Marmalade gaat de hedendaagse Haarlemse kunstenaar Luuk Wilmering in gesprek met de stillevens van de schilder Kees Verwey. Een prachtige tentoonstelling van twee typisch Haarlemse kunstenaars. Na uw bezoek aan Fruity Marmalade kunt heerlijk natafelen in het 15e-eeuwse Hofje zonder Zorgen met een huisgemaakte High Tea voor 2 personen. U start met een soepje, dan vier hartige gerechtjes en u sluit af met nog vier zoete gerechtjes en dit onder het genot van verschillende smaken biologische thee.
Reserveren voor de high tea is noodzakelijk via 023 531 06 07

Entree museum: €7 / Museumkaart € 0 / kinderen < 12 jaar gratis
+ tegen inlevering van de voucher: 25% korting op een high tea voor twee personen t.w.v. € 39

Lees meer

De Zomer van Haarlem

Bekijk onze watertentoonstelling en geniet van aantrekkelijke kortingen op de leukste plekjes van de stad.

Haarlem heeft iets met water, maar wat precies? De Zomer van Haarlem brengt u op de mooiste plekjes van de stad met een bijzondere geschiedenis die Haarlem met het water heeft. Kom eerst naar het museum en ontvang gratis een voucher naar keuze.
Of koop de Goodiebag met daarin álle vouchers en een aantal mooie geschenken t.w.v. € 40. Een prachtig cadeau om vrienden en familie te verrassen en zomers Haarlem op een leuke manier te laten ontdekken!
Goodiebag voor € 15 (met Museumkaart € 10) t.w.v. € 40!!

Alle arrangementen zijn inclusief:
- kopje koffie/thee/limonade
- voor kinderen zijn er gratis kijk-je-wijzers en speurtochten
- vouchers voor kortingen bij onze partners
- wandel- en fietsroutes met uitgebreide beschrijving van bezienswaardigheden

 

Bezoek De Adriaan en Zuidam in het Scheepmakerskwartier
Drink Jopenbier naar middeleeuws recept
Vaar met de Waterkoets naar Spaardam
Fiets naar de waterleidingduinen
Geniet van een High Tea bij Hofje zonder Zorgen

Lees meer

Goodiebag t.w.v. € 40,=

De Goodiebag bevat álle vouchers en een aantal mooie geschenken t.w.v. 40 euro. Een prachtig cadeau om vrienden en familie te verrassen en zomers Haarlem op een leuke manier te laten ontdekken!
De Goodiebag t.w.v. € 40 is in het museum verkrijgbaar voor € 15 (met Museumkaart € 10) !!

Met uw Goodiebag heeft u recht op 1 x gratis toegang tot het museum, gratis kopje koffie of thee in ons museumcafé Gasthuis en krijgt u tot 25% korting bij onze partners.

Lees meer

Waterlab kinderprogramma

Museum Haarlem presenteert het Mini-Waterlab: een ontdekkingstocht voor kinderen langs de geschiedenis en de mogelijkheden van het water in Haarlem. Water, we kunnen geen dag zonder. Dagelijks gebruiken we meer dan 100 liter water per persoon. Om te drinken, de wc door te spoelen, onze kleren en onszelf mee te wassen. Maar waar komt het water in Haarlem eigenlijk vandaan?

Lees meer

Stadswandelingen Zo ging Haarlem gekleed

Museum Haarlem en Gilde Haarlem organiseren speciale stadswandelingen door de binnenstad van Haarlem. Onder leiding van een ervaren gids hoort u alles over de meest gerenommeerde kledingzaken en textielbedrijven uit het verleden en heden.

Typisch Haarlemse textielbedrijven kousenfabriek Hin, overhemdenfabriek Kerko, Magazijn de Zon (later V&D) en handschoenenfabriek Laimböck uit Heemstede komen aan bod. U bezoekt het voormalig atelier van kleermaker Van der Steur, bij de sluiting in 2002 de oudste kleermaker van Nederland. U wandelt ook even binnen bij hedendaagse zaken als Marc Edwards in de Grote Houtstraat.

Na de wandeling neemt de gids u mee naar de tentoonstelling Zo ging Haarlem gekleed, waar u een overzicht krijgt van de trends en het kleedgedrag van de inwoners van Zuid-Kennemerland in de laatste 115 jaar.

Data:
Aanvang:
Prijs:

Startpunt:

16 februari, 8 en 29 maart en 19 april 2016
13.30 uur
€ 10,= per persoon (bezoek tentoonstelling en wandeling)
met Museumkaart € 4,=
overkapping van het NS-station Haarlem

Aanmelden via 06-164 10 803 op werkdagen van 9:00 tot 10:00 uur en van 18:00 tot 19:30 uur of per email.

Lees meer

Wandelen door literair Haarlem met Wim Vogel

Wandelen door literair Haarlem met Wim Vogel

Lees meer

Herinneringsochtenden bij Haarlem Sportstad

Herinneringsochtenden bij Haarlem Sportstad 

Deel uw herinneringen met het museum!

Bij elke tentoonstelling organiseren we Herinneringsochtenden. Tijdens de tentoonstellingsperiode van Haarlem Sportstad  (25 november 2016 – 28 mei 2017) komen we verschillende keren bij elkaar om herinneringen over sport op te halen. Onder begeleiding van medewerkers van het museum wordt u rondgeleid over de tentoonstelling. Daarna gaan we het gesprek aan onder het genot van koffie en thee. Na afloop is er ook de mogelijkheid om bij ons de lunch te gebruiken.

Kosten: € 10,00 voor de herinneringsochtend (inclusief bezoek tentoonstelling en koffie en thee met iets lekkers) en €7,50 voor de lunch. De entree van het museum is voor bezoekers van de herinneringsochtenden €5,50 of gratis met de museumkaart. Groepsgrootte is maximaal 12 deelnemers.

De data van de Herinneringsochtenden bij Haarlem Sportstad zijn: 27 november en 13 december 2016; 24 januari, 21 februari, 14 maart, 11 april en 9 mei 2017.

Aanmelden is gewenst. Dit kan via tel: 023-542 24 27 of per e-mail.

 

Foto: Huldiging Yvonne van Gennip op de Grote Markt met burgemeester Schmitz - 1988

Lees meer

Stadswandelingen Haarlem Sportstad

Samen met het Gilde Haarlem organiseert het museum 'sportieve' stadswandelingen.
De wandeling start om 14.00 uur bij Café Van Egmond met een lekker drankje en mooie verhalen over wielrennend Haarlem. Daarna lopen we door de stad langs allerlei plekken waar Haarlem sporthistorie heeft geschreven. Na ruim een uur komen we bij het Museum Haarlem om de tentoonstelling te bezoeken met vele prachtige attributen en mooie foto’s die ons herinneren aan de vele mooie sportmomenten die Haarlem kende. 

Data:
Aanvang:
Prijs:

Startpunt:

21 januari, 25 februari, 25 maart en 29 april 2017
14.00 uur
€ 12,= per persoon (wandeling en bezoek tentoonstelling); met Museumkaart € 8,=
Café Van Egmond, Kleine Houtstraat 55, 2011 DG Haarlem

Aanmelden via 06-164 10 803 op werkdagen van 9:00 tot 10:00 uur en van 18:00 tot 19:30 uur of per email.

Lees meer

Activiteiten

Bij onze tentoonstellingen worden diverse activiteiten georganiseerd.

Peter Hammann houdt een herdenking en lezing over Hannie Schaft, op 16 september, haar geboortedag.

En op de zaterdagen 16, 23 en 30 september organiseert De Andriessen/De Klerkstichting lunchconcerten bij de tentoonstelling Toondichters uit Haarlem.

Lees meer

Stadswandelingen Fruity Marmalade

Samen met een Gilde Gids loopt u eerst over de tentoonstelling. Daarna gaat u de stad in en bezoekt u de ateliers van Kees Verwey en Luuk Wilmering.

Lees meer

Lezingen en workshops

In aanvulling op de tentoonstellingen organiseert het museum regelmatig lezingen en workshops.

Op zondag 24 april 2016 zijn lezingen over: Fietsen door de Witte Heerenstraat.

Op zondag 22 mei om 15.00 uur geeft Joop van Riessen een lezing over zijn nieuwe boek Moord op de tramhalte.

Lees meer

Rondvaart Haarlem Waterproof

Rondvaart Haarlem Waterproof

Lees meer

Rondleiding Haarlem Waterproof

Gratis rondleiding Haarlem Waterproof

Lees meer

Rondleiding Haarlem Waterproof

Gratis rondleiding Haarlem Waterproof

Lees meer

Rondleiding Haarlem Waterproof

Gratis rondleiding Haarlem Waterproof

Lees meer

Stadswandeling Haarlem Waterproof

Stadswandeling Haarlem Waterproof

Lees meer

Rondleiding Haarlem Waterproof

Gratis rondleiding Haarlem Waterproof

Lees meer

Rondvaart Haarlem Waterproof

Rondvaart Haarlem Waterproof

Lees meer

Stadswandeling Fruity Marmalade

Stadswandeling Fruity Marmalade

Lees meer

Rondleiding Haarlem Waterproof

Gratis rondleiding Haarlem Waterproof

Lees meer

Rondleiding Haarlem Waterproof

Gratis rondleiding Haarlem Waterproof

Lees meer

Lezing Fruity Marmalade

Lezing Fruity Marmalade

Lees meer

Rondleiding Haarlem Waterproof

Gratis rondleiding Haarlem Waterproof

Lees meer

Vaderdag: Gratis rondleiding door Ha(a)rlem Mafia City

Vaderdag: Gratis rondleiding door Ha(a)rlem Mafia City

Lees meer

Rondleiding Haarlem Waterproof

Gratis rondleiding Haarlem Waterproof

Lees meer

Stadswandeling Fruity Marmalade

Stadswandeling Fruity Marmalade

Lees meer

Waterkoets naar Spaarndam

Waterkoets naar Spaarndam

Lees meer

Voor kinderen: schilderen & ijs van tante Saar

Voor kinderen: schilderen & ijs van tante Saar

Lees meer

Stadswandeling Haarlem Waterproof

Stadswandeling Haarlem Waterproof

Lees meer

Maffia Diner

Maffia Diner

Lees meer

Maffia Diner

Maffia Diner

Lees meer

Rondleiding Haarlem Waterproof

Goodiebag

Lees meer

Waterkoets naar Spaarndam

Waterkoets naar Spaarndam

Lees meer

Stadswandeling Fruity Marmalade

Stadswandeling Fruity Marmalade

Lees meer

Maffia Diner

Maffia Diner

Lees meer

Maffia Diner

Maffia Diner

Lees meer

Laatste weekend Ha(a)rlem Mafia City

Presentatie Ha(a)rlem Mafia City

Lees meer

Rondleiding Haarlem Waterproof

Gratis rondleiding Haarlem Waterproof

Lees meer

Waterkoets naar Spaarndam

Waterkoets naar Spaarndam

Lees meer

Haarlem Cultuur Festival

Haarlem Cultuur Festival

Lees meer

Haarlem Cultuur Festival

Haarlem Cultuur Festival

Lees meer

Oktober = kindermaand

Oktober = kindermaand

Lees meer

Lezing Stadsherstel Haarlem

Lezing Stadsherstel Haarlem

Lees meer

Kies jouw museumschat

Kies jouw museumschat

Lees meer

Stadswandeling Kees Verwey - Onder Ons

Stadswandeling Kees Verwey

Lees meer

Jazz in Het Gasthuis

Jazz in Het Gasthuis

Lees meer

Stadswandeling Kees Verwey - Onder Ons

Stadswandeling Kees Verwey

Lees meer

Kinderworkshop Vlaggen en Wapens

Kinderworkshop Vlaggen en Wapens

Lees meer

Jazz in Het Gasthuis

Jazz in Het Gasthuis

Lees meer

VN Wereld Gehandicapten Dag

VN Wereld Gehandicapten Dag

Lees meer

Cool Jazz in Het Gasthuis

Cool Jazz in Het Gasthuis

Lees meer

Kerstfeest in het Weeshuis!

Kerstfeest in het Weeshuis!

Lees meer

Straatbeelden in aquarel

Straatbeelden in aquarel

Lees meer

Cool Jazz in Het Gasthuis

Cool Jazz in Het Gasthuis

Lees meer

Sprekende kleuren

Sprekende kleuren

Lees meer

Stadswandeling Zo ging Haarlem gekleed

Stadswandeling Zo ging Haarlem gekleed

Lees meer

Bezoek voormalige Sint Jacobs Godshuis

Bezoek het voormalige Sint Jacobs Godshuis

Lees meer

Bezoek voormalige Sint Jacobs Godshuis

Bezoek het voormalige Sint Jacobs Godshuis

Lees meer

Bezoek voormalige Sint Jacobs Godshuis

Bezoek het voormalige Sint Jacobs Godshuis

Lees meer

Stadswandeling Zo ging Haarlem gekleed

Stadswandeling Zo ging Haarlem gekleed

Lees meer

Bezoek voormalige Sint Jacobs Godshuis

Bezoek het voormalige Sint Jacobs Godshuis

Lees meer

Muziek in Museum Haarlem tijdens Gluren bij de Buren

Muziek tijdens Gluren bij de Buren

Lees meer

Lezing Monumentale Wederopbouwkunst

Lezing Monumentale Wederopbouwkunst

Lees meer

Stadswandeling Zo ging Haarlem gekleed

Stadswandeling Zo ging Haarlem gekleed

Lees meer

Stadswandeling Zo ging Haarlem gekleed

Stadswandeling Zo ging Haarlem gekleed

Lees meer

Lezing Fietsen door de Witte Heerenstraat

Lezing Fietsen door de Witte Heerenstraat

Lees meer

Dansvoorstelling van MAS&CO.

Afgelast!

Dansvoorstelling van MAS&CO.

Lees meer

Kinderworkshop Werk als Wiesman

Kinderworkshop Werk als Wiesman!

Lees meer

Wandelen door literair Haarlem met Wim Vogel

Wandelen door literair Haarlem met Wim Vogel

Lees meer

Lezing Joop van Riessen

Lezing Joop van Riessen

Lees meer

Haarlem Getekend

Haarlem Getekend

Lees meer

Museum open tijdens Shopping Night

Museum open tijdens Shopping Night

Lees meer

Wandelen door literair Haarlem met Wim Vogel

Wandelen door literair Haarlem met Wim Vogel

Lees meer

Herinneringsochtend 28 juni

Herinneringsochtend

Lees meer

Wandelen door literair Haarlem met Wim Vogel

Wandelen door literair Haarlem met Wim Vogel

Lees meer

Herinnerings ochtend 26 juli

Herinneringsochtend

Lees meer

Herinneringsochtend

Herinneringsochtend

Lees meer

Stadswandeling Van der Steur – Man met Moraal

Stadswandeling Van der Steur – Man met Moraal

Lees meer

Lezing Johannes van der Steur – Man met moraal

Lezing Johannes van der Steur

Lees meer

Lezing Lang leve de Tuin van Haarlem

Lezing Lang leve de Tuin van Haarlem

Lees meer

Workshop Gevelstenen

Workshop Gevelstenen

Lees meer

Lezing Maand van de Geschiedenis

Lezing Maand van de Geschiedenis

Lees meer

Lezing Maand van de Geschiedenis

Lezing Maand van de Geschiedenis

Lees meer

Maak je eigen geheimenkistje!

Maak je eigen geheimenkistje!

Lees meer

Rondleiding door oud-burgemeester Jaap Pop

Rondleiding door oud-burgemeester Jaap Pop

Lees meer

Herinneringsochtend Haarlem Sportstad 29 november 2016

Herinneringsochtend Haarlem Sportstad

Lees meer

Herinneringsochtend Haarlem Sportstad 13 december 2016

Herinneringsochtend Haarlem Sportstad

Lees meer

Kerstfeest in het Weeshuis

Kerstfeest in het Weeshuis

Lees meer

Kerstfeest in het Weeshuis

Kerstfeest in het Weeshuis

Lees meer

Lezing “De opkomst en ondergang van de HFC Haarlem”

Lezing De opkomst en ondergang van de HFC Haarlem

Lees meer

Stadswandeling Haarlem Sportstad 21 januari 2017

Stadswandeling Haarlem Sportstad

Lees meer

Herinneringsochtend Haarlem Sportstad 24 januari 2017

Herinneringsochtend Haarlem Sportstad

Lees meer

Lezing The Last Supper Now

Lezing The Last Supper Now

Lees meer

Herinneringsochtend Haarlem Sportstad 21 februari 2017

Herinneringsochtend Haarlem Sportstad

Lees meer

Stadswandeling Haarlem Sportstad 25 februari 2017

Stadswandeling Haarlem Sportstad

Lees meer

Daniël Cajanus vaar- en wandeltocht

Daniël Cajanus vaar- en wandeltocht

Lees meer

Herinneringsochtend Haarlem Sportstad 14 maart 2017

Herinneringsochtend Haarlem Sportstad

Lees meer

Daniël Cajanus vaar- en wandeltocht

Daniël Cajanus vaar- en wandeltocht

Lees meer

Stadswandeling Haarlem Sportstad 25 maart 2017

Stadswandeling Haarlem Sportstad

Lees meer

Lezing Klaas Pander & Pim Mulier

Lezing Klaas Pander & Pim Mulier

Lees meer

Gratis taxatiedag

Gratis taxatiedag

Lees meer

Nationale Museumweek 2017

Nationale Museumweek 2017

Lees meer

Herinneringsochtend Haarlem Sportstad 11 april 2017

Herinneringsochtend Haarlem Sportstad

Lees meer

Stadswandeling Haarlem Sportstad 29 april 2017

Stadswandeling Haarlem Sportstad

Lees meer

Gratis taxatiemiddag munten en postzegels

Gratis taxatiemiddag munten en postzegels

Lees meer

Herinneringsochtend Haarlem Sportstad 2 mei 2017

Herinneringsochtend Haarlem Sportstad

Lees meer

Bevrijdingswandeling

Bevrijdingswandeling

Lees meer

Gratis taxatiemiddag

Gratis taxatiemiddag antiek en curiosa

Lees meer

Stadswandeling Hannie Schaft

Stadswandeling Hannie Schaft

Lees meer

Stadswandeling Vrouwen in verzet – Hannie, Truus en Freddie - 18 juni 2017

Stadswandeling Vrouwen in verzet – Hannie, Truus en Freddie

Lees meer

Lezing Vrouwen in verzet – Hannie, Truus en Freddie

Lezing Vrouwen in verzet – Hannie, Truus en Freddie

Lees meer

Museum Inspecteurs

Voor kinderen tot 12 jaar.

Inspecteer ons museum en maak kans op een iPad Mini of fotocamera.
Haal de folder op bij de museumbalie en volg deze instructies:

 

 

Lees meer

Leerlingen van het Hageveld geven een lezing

Hageveld leerlingen geven lezing

Lees meer

Stadswandeling Vrouwen in verzet – Hannie, Truus en Freddie 1 sept 2017

Stadswandeling Vrouwen in verzet – Hannie, Truus en Freddie

Lees meer

Haarlem Cultuur Festival 2017

Haarlem Cultuur Festival 2017

Lees meer

Andriessen/De Klerk lunchconcert 16 sept 2017

Andriessen/De Klerk lunchconcert

Lees meer

Lezing Vrouwen in verzet – Hannie, Truus en Freddie

Lezing Vrouwen in verzet – Hannie, Truus en Freddie

Lees meer

Andriessen/De Klerk lunchconcert 23 sept 2017

Andriessen/De Klerk lunchconcert

Lees meer

Andriessen/De Klerk lunchconcert 30 sept 2017

Andriessen/De Klerk lunchconcert

Lees meer

Stadswandeling Vrouwen in verzet – Hannie, Truus en Freddie 15 okt 2017

Stadswandeling Vrouwen in verzet – Hannie, Truus en Freddie

Lees meer

Griezelen in Museum Haarlem

Griezelen in Museum Haarlem

Lees meer

Griezelen in Museum Haarlem

Griezelen in Museum Haarlem

Lees meer

Stadswandeling Vrouwen in verzet – Hannie, Truus en Freddie 26 nov 2017

Stadswandeling Vrouwen in verzet – Hannie, Truus en Freddie

Lees meer

Lezing Vrouwen in verzet – Hannie, Truus en Freddie

Lezing Vrouwen in verzet – Hannie, Truus en Freddie

Lees meer

Kerstfeest in het weeshuis

Kerstfeest in het weeshuis

Lees meer

Stadswandeling Henri Boot

Stadswandeling Henri Boot

Lees meer

Stadswandeling Henri Boot

Stadswandeling Henri Boot

Lees meer

Stadswandeling Henri Boot

Stadswandeling Henri Boot

Lees meer

Stadswandeling Henri Boot

Stadswandeling Henri Boot

Lees meer

Haarlem Cultuur Festival 2018

Haarlem Cultuur Festival

Lees meer

Laat portret in acryl maken van je kind

Laat portret in acryl maken van je kind

Lees meer

Workshop schilderen voor kids!

Workshop schilderen voor kids!

Lees meer

Primeur! KinderKunstroute

Primeur! KinderKunstroute

Lees meer